Мапа порталу

Міська рада та ООН розпочинають нову програму допомоги Миколаєву

Днями заступник Миколаївського міського голови Анатолій Петров провів зустріч з представниками Всесвітньої продовольчої програми ООН для обговорення подальшої співпраці на користь жителів Миколаєва.

Міська влада та ООН розпочинають реалізацію ініціативи щодо надання багатоцільової фінансової допомоги найбільш вразливим групам місцевого населення.

Під час зустрічі визначили конкретні деталі цієї програми. Віцемер Анатолій Петров повідомив, що фінансову підтримку зможуть отримати соціально незахищені громадяни, включаючи багатодітні та малозабезпечені сім'ї.

Прийом документів буде проводитися в міських територіальних центрах соціального обслуговування.

Програма надання грошової допомоги триватиме приблизно 4 місяці. Зареєстрованим громадянам будуть виплачувати 1,5 тис. грн щомісяця на кожного члена сім'ї.

Детальну інформацію про категорії громадян, які можуть подати заявку, перелік необхідних документів та місця реєстрації можна буде знайти на офіційному веб-сайті Миколаївської міської ради і сторінках мерії в соціальних мережах.

Початок проєкту заплановано на наступний тиждень.

Нагадуємо, що Всесвітня продовольча програма ООН працює в Миколаєві з початку повномасштабного вторгнення. У плідній співпраці з департаментом соціального захисту населення міської ради, наші партнери організували масштабну гуманітарну допомогу для мешканців міста.

 

 

IMAGE FOLDER (/files/2023/September2023/08092023_1)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: